SZEX, SZERELEM

5 kristály, hogy a szerelmi életed kiegyensúlyozottabb lehessen

A gyógyító hatású kristályok skálája egészen széles. Védőpajzsot szeretnél magad köré, netán pihentetőbb alvásra vágysz, esetleg meg akarod szüntetni a káros energiákat? Mindenre van megoldás. Nem meglepő hát, hogy a szerelemhez és a szeretethez is számos drágakő köthető.

Természetesen egyetlen drágakő viselése sem old meg egyetlen komoly párkapcsolati problémát sem, de a bennük lévő energia segítségével felerősítik a képességeidet. Például, a rózsakvarc viselése még nem jelenti azt, hogy automatikusan beléd szeret mindenki, ellenben arra ösztönöz, hogy legyél nyitottabb és empatikusabb másokkal szemben.

Ha tehát a szerelmi életed azonnali javulását várod mindettől, akkor tudnod kell, hogy mindez nem megy egyik napról a másikra. Ismerd meg az egyes kristályok szerelmi életedre gyakorolt jótékony hatását!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Az új szerelem megtalálása – hematit

A hematit kevésbé tűnik csalogatónak és melegnek, mint a többi felsorolt drágakő, és ennek jó oka van. Az első találkozás ugyanis sok esetben nem is olyan egyszerű. Szükséged van tehát egy olyan kőre, amely felruház erővel, önbizalommal és optimizmussal. Erre kiválóan alkalmas a hematit. Úgy tartják, hogy ez a kristály megerősíti a biztonságérzetet és elszánttá tesz, miközben a vonzerőd is növeli. Hatékony, mivel képes arra, hogy általa stabil lehess érzelmileg, szóval remek választás olyankor, amikor extra erőre és némileg aktívabb hozzáállásra van szükség.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL