SZEX, SZERELEM

5 kitalált pár, akit mindenki szeret, és akiknek valójában mérgező a kapcsolatuk

Imádunk bizonyos filmes, sorozatos párokat, és sokan arra vágyunk: bárcsak olyan párkapcsolatunk lehetne, mint amilyen nekik jutott. De biztos olyan csodálatos, irigylésre méltó a szerelmük? Egyáltalán, biztos olyan tökéletesek és nagyszerű párt alkotnak?

Igen, néha valóban boldog, cuki, helyes párnak tűnnek, egy remek párkapcsolatban. De mi van igazából a felszín alatt?

 

Carrie és Big, Szex és New York

Carrie Bradshaw-t független, szabad szellemű nőként ábrázolják a Szex és New York című sorozatban, de amikor Mr. Big színre lép, tipikussá válik. Olyan férfit üldöz, aki szívtelen, és jelentéktelennek tartja. Bár több lehetőséget biztosít neki, mint amennyit megérdemel, soha nem kötelezi el magát mellette a sorozat során.

Folyamatosan szakítanak, és egyikük sem lép tovább, ami igazságtalan mind velük, mind a többi emberrel szemben, akikkel randevúznak. Kapcsolatuk első rossz eleme az, ahogyan randevúzni kezdtek. Carrie és Big félnek az elköteleződéstől, így amikor találkoztak, mindketten megcsalták párjukat, és amikor Big feleségül vette Natashát, hosszú távú kapcsolat lett belőle. Ez romantikussá teszi a házasságtörés fogalmát, ami nem jó egy kapcsolatban.

Big gyakran eldobható drága csecsebecsékként emlegeti a gyönyörű fiatal nőket. A románcuk kezdete óta látjuk, hogy Bradshaw-t érzelmileg kínozza Big, ennek ellenére továbbra is elkötelezett a kapcsolat mellett. Évek óta manipulálja Carrie-t, amitől a férfi persze jól érzi magát. Úgy tűnik, Mr. Big széttépi Carrie életét, és visszarángatja a szintjére, amikor a lány valóban boldog, például Aidannel.
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL