SZEX, SZERELEM

5 kitalált pár, akit mindenki szeret, és akiknek valójában mérgező a kapcsolatuk

Imádunk bizonyos filmes, sorozatos párokat, és sokan arra vágyunk: bárcsak olyan párkapcsolatunk lehetne, mint amilyen nekik jutott. De biztos olyan csodálatos, irigylésre méltó a szerelmük? Egyáltalán, biztos olyan tökéletesek és nagyszerű párt alkotnak?

Igen, néha valóban boldog, cuki, helyes párnak tűnnek, egy remek párkapcsolatban. De mi van igazából a felszín alatt?

 

Ross és Rachel, Jóbarátok

Mindannyian imádjuk a Jóbarátokat és a vele járó drámát, és azt kívántuk, hogy Ross és Rachel valamikor összejöjjenek. Annak ellenére, hogy a televíziózás történetének egyik legnépszerűbb párja, kapcsolatuk sok mérgező viselkedést is mutatott.

Ross középiskola óta a tipikus stréber, aki reménytelenül szerelmes Rachelbe, aki viszont a szokásos gazdag és népszerű lány volt, aki mindig is Monica vesztes testvérének tartotta a fiút. A kapcsolatukban túl sok probléma volt. Mindkettőjükből hiányzott az a képesség, hogy bízzanak és tiszteljék egymást, ami a másik hibáztatását eredményezte.

Bár Ross elbűvölő és segítőkész, gyakran ő volt az a férfi, aki bizonytalan volt a férfiasságát illetően. Amikor végül összejönnek, Ross féltékeny lesz Rachel munkatársára, és irigysége szakításhoz vezet. Nem volt hajlandó vállalni a felelősséget Rachel megcsalásáért, és kijelentette, hogy „szünetet tartottak”. Ross többször is hazudik neki: miután összeházasodtak egy vad vegasi éjszakán, hazudik Rachelnek a házasság érvénytelenítéséről.

Rachel rendkívül önző volt Ross-szal és kapcsolataival. Folyton irigy volt Ross barátnőire. Rachel szabotálja és destabilizálja Ross boldog kapcsolatát Julie-val. Elviszi a babát, és anélkül költözik Párizsba, hogy értesítené Rosst. Könyörgött Rossnak, hogy legyen vele, miközben valaki mással volt, de miután egyedül volt, többé nem vágyott rá.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL