SZEX, SZERELEM

5 kitalált pár, akit mindenki szeret, és akiknek valójában mérgező a kapcsolatuk

Imádunk bizonyos filmes, sorozatos párokat, és sokan arra vágyunk: bárcsak olyan párkapcsolatunk lehetne, mint amilyen nekik jutott. De biztos olyan csodálatos, irigylésre méltó a szerelmük? Egyáltalán, biztos olyan tökéletesek és nagyszerű párt alkotnak?

Igen, néha valóban boldog, cuki, helyes párnak tűnnek, egy remek párkapcsolatban. De mi van igazából a felszín alatt?

 

Noah és Allie, Szerelmünk lapjai

Noah, a szegény fiatalember és Allie, az arisztokrata, akik osztályuk és családjuk ellen harcoltak szerelmük sikeréért, ez pedig a bestsellerré tette a Szerelmünk lapjait. Azonban nem minden arany, ami csillog, és sok szakértő mérgezőnek minősítette kapcsolatukat.

Összességében a két szerelmesmadár alig ismerte egymást; románcuk csak egy nyáron át tartott, majd csaknem egy évtizeddel később kibékültek, mégis csak a rajongásuknak és a vágyuknak lehetünk tanúi. Ennek eredményeképpen nincs olyan alap, amelyre egy biztonságos, örökké tartó házasságot építhetnénk. Valójában a kapcsolatuk teljesen valószínűtlen.

Noah naponta írt leveleket ír, és álmai házát építi neki, hogy tökéletes romantikus srácként mutassa meg magát, de egy másik szempontból Noah megszállott. Nem fogad el nemet, verbálisan sértődékeny, érzelmi manipulációt alkalmaz, sőt öngyilkossággal fenyegetőzik, ha a nő nem egyezik bele, hogy randevúzzon vele.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL