SZEX, SZERELEM

5 kitalált pár, akit mindenki szeret, és akiknek valójában mérgező a kapcsolatuk

Imádunk bizonyos filmes, sorozatos párokat, és sokan arra vágyunk: bárcsak olyan párkapcsolatunk lehetne, mint amilyen nekik jutott. De biztos olyan csodálatos, irigylésre méltó a szerelmük? Egyáltalán, biztos olyan tökéletesek és nagyszerű párt alkotnak?

Igen, néha valóban boldog, cuki, helyes párnak tűnnek, egy remek párkapcsolatban. De mi van igazából a felszín alatt?

 

Bella és Edward, Alkonyat

Sikerük ellenére az Alkonyat-regényeket és filmeket évek óta heves kritika érte, méghozzá számos okból kifolyólag, amelyek közül a legfontosabb Bella és Edward mérgező kapcsolata. A történet a vámpír Edward Cullen és a halandó Bella Swan közötti románc körül forog, aki számos kihívással megküzd Edwardért.

Kapcsolatukat a félelem és az irányítás jegyében telik. A férfi hol „védelem” címszó alatt tartotta magától, hol pedig azért tartotta közel, és erőteljes befolyással volt Bella minden lépésére és döntésére.

Edward gyakran besurran Bella szobájába, és nézi, ahogy alszik. Aztán ott vannak Bella súlyos szorongásos epizódjai, amikor nem lehet Edwarddal. Végül mindent felad érte, és vállalja, hogy vámpírrá válik, csakhogy örökre együtt lehessenek.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL