Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

5 egyértelmű jel, hogy mégsem illetek össze a partnereddel - Az utolsót mindenki figyelmen kívül hagyja

Szerző:
Szabó Anna
A látszólag tökéletes kapcsolatok nem mindig olyan tökéletesek. A szakítást is meg kell tapasztalni és érteni, hiába szereted a másikat. A közvélekedés szerint, ha valakik szeretik egymást, úgyis happy end a vége és együtt maradnak. Ám ez a való életben sajnos nincs mindig így.

Olykor valóban érdemes átgondolni, hogy tényleg az adott partner-e az, aki megfelelő a számodra. Van 5 árulkodó jel, amely segít elemezni a kapcsolatokat. A legtöbb pszichológus szerint ezek a jelek arra utalnak, hogy valami nem úgy működik, ahogyan kellene. Gondold át mélyen a kapcsolatotokat, valóban képes vagy a jelenlegi partnereddel hosszú távra tervezni és építeni rá?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Ellentétes célok

„Az ellentétek vonzzák egymást.” – biztosan sokszor hallottad már ezt a kifejezést. Ám az élet gyakran másképp dönt. Lehet, hogy a kapcsolatotok addig volt tökéletes, míg együtt jártatok ugyanarra az egyetemre, ám, ha már utána mindegyikőtök eltérő úton indul el a karrier felé, sokkal kevesebb időt tudtok együtt tölteni. Emiatt az érzések is elkezdhetnek kihűlni.

Csak akkor tudtok közös célokat kitűzni együtt és közös terveket kovácsolni, ha egyfelé tartotok az életben. Persze, lehetetlen olyan társat találni, akinek a prioritásai teljesen olyanok, mint a tiéd. Ám azért jó, ha stimmelnek adott dolgok, például a háztartással kapcsolatban, a családon belüli szerepek leosztásában, a gyermekneveléssel és oktatással kapcsolatban és az erkölcsi értékek terén. Ha a véleményed ezekben a kérdésekben radikálisan eltér a partnered véleményétől, akkor nem érdemes megcsalni önmagad, legyen bármilyen erős is a köztetek lévő szerelem.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL