SZEX, SZERELEM

5 árulkodó jel, hogy önző módon viselkedik veled a párod - Ideje felülvizsgálni a kapcsolatot!

Felismerni, hogy a másik feled önző egy kapcsolatban, nem mindig könnyű, különösen, ha az illető túlságosan közel áll hozzád. A legtöbb ember ugyanis jó szívvel fordul a partnere felé, és nem igazán törődik a saját fájdalmával. Most mutatunk 5 olyan jelet, ami arra utal, hogy a párod kihasznál vagy önző veled. Ez esetben ideje felülvizsgálnod a közöttetek lévő kapcsolatot.

 

Senki sem érdemli meg, hogy kihasználják, még akkor sem, ha karmáról van szó,. Sajnos, ha odaadóan szeretsz valakit, akkor nagyon sebezhetővé válsz, és mindez megnehezíti azt, hogy felismerd, a partnered esetlegesen önző veled szemben. Íme, az 5 árulkodó jel:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5.  Másokkal tréfásan flörtöl

Nem igényel túl sok magyarázatot, hogy miért van gond azzal, hogy a partnered flörtöl. Nyilván egyfajta érzelmi intelligenciával kell, hogy bírjon ahhoz, hogy ezt ne tegye.

Néhányan azt hiszik, hogy a flört mókás a másik fél számára, ám ez egyáltalán nem így van. Ha ugyanis komoly kapcsolatban álltok egymással, és komolyan veszitek egymást, akkor a flörtölés olyan jelenség, amely a hűtlenségből ered. A kóros flörtölés szintén problémákat okozhat, hiszen ez esetben a partnered görcsösen akarja bizonygatni, hogy megfelel a másik nem számára, ezzel neked fájdalmat okozva.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL