SZEX, SZERELEM

5 árulkodó jel, hogy önző módon viselkedik veled a párod - Ideje felülvizsgálni a kapcsolatot!

Felismerni, hogy a másik feled önző egy kapcsolatban, nem mindig könnyű, különösen, ha az illető túlságosan közel áll hozzád. A legtöbb ember ugyanis jó szívvel fordul a partnere felé, és nem igazán törődik a saját fájdalmával. Most mutatunk 5 olyan jelet, ami arra utal, hogy a párod kihasznál vagy önző veled. Ez esetben ideje felülvizsgálnod a közöttetek lévő kapcsolatot.

 

Senki sem érdemli meg, hogy kihasználják, még akkor sem, ha karmáról van szó,. Sajnos, ha odaadóan szeretsz valakit, akkor nagyon sebezhetővé válsz, és mindez megnehezíti azt, hogy felismerd, a partnered esetlegesen önző veled szemben. Íme, az 5 árulkodó jel:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3.  Leginkább te vagy az, aki sok erőfeszítést tesz a kapcsolatért

Ha a partnered nem tesz erőfeszítéseket a kettőtök kapcsolatáért, akkor ez gyakran az érdektelenség vagy az elzárkózás jele. Amennyiben te vagy az, aki a kapcsolatba sok időt, pénzt és energiát fektetsz, akkor valami nem stimmel.

A pénzügyi kiadások kevésbé lényegesek, mint maga az érzelmi befektetés, amit teszel. A pénz ugyanis jön és megy, de ha a partnered nem veszi a fáradtságot és az időt, hogy dolgozzon a kapcsolatotokon, akkor mi értelme az egésznek? Ha elhanyagolja a kapcsolatotokat és nem vállal felelősséget érted, akkor gondatlan, önző és éretlen egy kapcsolatra. Hiszen ha szeretne, akkor ezt nem tenné. Sajnos ez az a szakasz, amikor lehet, hogy érdemes kilépned.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL