SZEX, SZERELEM

4 főjel, hogy vonzódsz a saját nemedhez + sok kis apró jel

Sokan még mindig szégyellik, pedig világszerte egyre elfogadottabbá válik az, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Talán te is azt vetted észre, hogy jobban vonzódsz testileg és lelkileg is a nőkhöz, hogy velük sokkal jobban kijössz? Ha felmerül benned a gyanú, akkor ez a 4 jel segíthet megválaszolni!

Nem baj, ha benned is megfogalmazódik egyszer ez a kérdés. Rengeteg heteroszexuális illetve biszexuális nő is elbizonytalanodik, akár életében többször is. Nem kell kétségbe esni és nem is vagy beteg. Biztosra ez a 4 jel sem mondhatja meg, hogy az vagy-e – mint ahogy egyáltalán nem létezik erre semmi teszt, mert csak tapasztalat által lehet döntést hozni  - de segíthet a megvilágosodásban vagy abban, hogy nyugodtan merd „letesztelni”. 

 

{KEPGALERIA}

4. Volt már korábban nővel kapcsolatod

Talán az iskolás évek alatt a tini barátnőddel kísérletezgettek, vagy az egyetemi barátnőddel a kollégiumban bújtatok egyszer össze. De jó volt. Elmondhatod azt, hogy jól esett, jól érezted magad. Akkor hasonlítsd össze mondjuk egy férfival való kapcsolatoddal. Melyik volt a jobb? Ha inkább a nővel érezted magad jobban, azt találtad testileg és lelkileg kielégítőnek, akkor ezt is veheted egyfajta válasznak.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL