SZEX, SZERELEM

3 szex titok, amit minden boldog pár ismer - Vajon te is tisztában vagy vele?

Úgy érzed, hogy mostanában elégedetlen vagy a szex minőségével, és nem érzed magad kielégítve? Akkor jó helyen jársz, mert most bemutatjuk a boldog párok titkait a jó szexszel kapcsolatban, ez ugyanis olyan dolog, amit bármikor meg lehet javítani!

Senki sem érdemel rossz szexet. A kellemetlen helyzetek, a rossz kommunikáció és a kínos pillanatok mind-mind tapasztalatokkal látnak el, hogy megtanuld, mit szeretsz az ágyban és mit nem. A pocsék szex mind számodra, mind a partnered számára rettenetes élmény, és tönkre teheti az egész kapcsolatot. Ahogy az is, ha az egyik fél számára a házas élet már olyan „kötelező” szokás, mint például a házi munka.

A szexnek kielégítőnek és élvezetesnek kell lennie, hogy kívül-belül jól érezd magad. A komoly kapcsolatnak alapvető része a jó nemi élet, különben elég keservesen érzed majd magad, és ez lazíthatja a kötődést köztetek. A rossz szex kétségeket kelt majd benned, hogy mikor és mit ronthattál el. Felteszed majd magadnak a kérdést: „Az én hibám?”, „Mit csinálok másként, mit csinálok rosszul?”. Ez az egész kapcsolatra mérgező hatással van, magányosnak érezheted magad, ugyanis ez távolságot teremt közötted és a partnered között. A kiegyensúlyozott szexuális élet ezzel ellentétben szorosabbá teszi a kötődést, erősíti a kapcsolatot és közelebb hoz titeket egymáshoz.
 

2. A partnered orgazmusa fontosabb, mint a sajátod

Neheztelést válthat ki a partneredből, ha mindig csak magadat helyezed előtérbe, csak a saját orgazmusod számít. Senki sem szeretne egy ilyen érzéketlen emberrel együtt lenni. Minden boldog pár azt mondja, a jó szexuális élet kulcsa, ha számodra az a legfontosabb, hogy a partneredet eljuttasd öt másodpercre a mennyországba a legintenzívebb orgazmussal, melyben eddig része volt. A kielégítésük és az élvezetük téged is boldoggá tesz majd.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL