Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

3 ok, amiért érdemes lenne bátrabban nyögni az ágyban

Természetesen nem az a cél, hogy fülsüketítően kiabálj a partnered fülébe. Nem kell úgy nyihognod, meg nyökögnöd, mintha egy pornófilmben lennél. De sokan nem mernek hangokat kiadni az ágyban, nehogy kínosan érezzék magukat. Pedig van 3 bombasztikus ok, amiért megérni picit hangoskodni, egy kicsivel többet nyögnöd az ágyban.

Miért nyögnek az emberek szex közben?

„Valószínűleg azért nyögsz, mert jól érzed magad.” - mondja Gigi Engle, a LifeStyles nagykövete, minősített szexuális tréner – „Amikor örömöt érezünk, elkezdjük elveszíteni az uralmat a testünk felett. A szomatikus idegrendszer háttérbe szorul, és nem tudjuk ellenőrizni a hangokat, amelyek ennek eredményeként jönnek ki."

Persze mások azért nyögnek, hogy tűzbe hozzák a partnerüket, de azt könnyen túlzásba lehet vinni.

De miért érdemes kimondottan nyögni az ágyban?

 

Mindkettőtök számára élvezetesebb lehet a szex

Akkor lesz igazán jó a szex, ha felszabadult vagy: kimered mutatni, mondani az érzéseidet és igen: nyögsz. Nem arra koncentrálsz, hogyan viselkedsz, hogy nézel ki, milyen ciki hangokat adsz ki, hanem megmered élni a szexuális élményt, amelyben részed van és igen, ehhez hangot is adsz neki. Ez nem jelenti azt, hogy sosem lehet csendesen szeretkezni, hiszen a helyzet is adja, hogy éppen melyik illik az együttléthez. Tedd azt, ami jól esik, de sose fékezd magadat olyan miatt, hogy ciki vagy gáz, ha hangosabb élvezed az együttlétet.

„Nyögj olyan hangosan vagy halkan, amennyire csak akarsz. Ha valaki durván bánik veled, hogy milyen hangos vagy, ne szexelj vele. Rengeteg ember van odakint, akik értékelni fogják."

Nincs jó vagy rossz hangzásmód a szakértő szerint.

Nyögésbe kezdeni olyan egyszerű, mint eldönteni, hogy megcsináljuk. „Ha nyögni akarsz, de nem szoktál – csak kezdj tudatosan nyögni, ha jól érzed magad." - mondja Engle.

Próbálj természetes lenni és semmit se erőltess, mert ha nagyon megjátszod a nyögést, az erőltetetté válik és elveheti a kedvetek az együttléttől, arról nem is beszélve, hogy nem fogod élvezni a szexet.

  forrás

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL