Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

3 ok, amiért érdemes lenne bátrabban nyögni az ágyban

Természetesen nem az a cél, hogy fülsüketítően kiabálj a partnered fülébe. Nem kell úgy nyihognod, meg nyökögnöd, mintha egy pornófilmben lennél. De sokan nem mernek hangokat kiadni az ágyban, nehogy kínosan érezzék magukat. Pedig van 3 bombasztikus ok, amiért megérni picit hangoskodni, egy kicsivel többet nyögnöd az ágyban.

Miért nyögnek az emberek szex közben?

„Valószínűleg azért nyögsz, mert jól érzed magad.” - mondja Gigi Engle, a LifeStyles nagykövete, minősített szexuális tréner – „Amikor örömöt érezünk, elkezdjük elveszíteni az uralmat a testünk felett. A szomatikus idegrendszer háttérbe szorul, és nem tudjuk ellenőrizni a hangokat, amelyek ennek eredményeként jönnek ki."

Persze mások azért nyögnek, hogy tűzbe hozzák a partnerüket, de azt könnyen túlzásba lehet vinni.

De miért érdemes kimondottan nyögni az ágyban?

 

Növeled az önbizalmát

Mivel a partnered hallja és ezáltal tudja: jól esik, amit csinál, megnövelheted az önbizalmát. Jól esik neki a tudat, hogy képes neked örömet szerezni és kielégíteni.

„A nyögés szuper szexi, és ez egy pozitív élmény annak, aki hallja" – teszi hozzá a szakértő – „Az emberek azt akarják érezni, hogy jó munkát végeznek az ágyban. Rendkívül erotikus megerősítés ezt hallani."
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL