Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

3 ok, amiért érdemes lenne bátrabban nyögni az ágyban

Természetesen nem az a cél, hogy fülsüketítően kiabálj a partnered fülébe. Nem kell úgy nyihognod, meg nyökögnöd, mintha egy pornófilmben lennél. De sokan nem mernek hangokat kiadni az ágyban, nehogy kínosan érezzék magukat. Pedig van 3 bombasztikus ok, amiért megérni picit hangoskodni, egy kicsivel többet nyögnöd az ágyban.

Miért nyögnek az emberek szex közben?

„Valószínűleg azért nyögsz, mert jól érzed magad.” - mondja Gigi Engle, a LifeStyles nagykövete, minősített szexuális tréner – „Amikor örömöt érezünk, elkezdjük elveszíteni az uralmat a testünk felett. A szomatikus idegrendszer háttérbe szorul, és nem tudjuk ellenőrizni a hangokat, amelyek ennek eredményeként jönnek ki."

Persze mások azért nyögnek, hogy tűzbe hozzák a partnerüket, de azt könnyen túlzásba lehet vinni.

De miért érdemes kimondottan nyögni az ágyban?

 

Pozitív visszacsatolást adsz a partnernek

„A nyögés azt jelenti, hogy amit a partnered csinál, az jó érzés" - mondja Engle. - „Ha valaki jól érzi magát, az hangot ad ki, hogy tudassa velük, hogy folytassák azt a bizonyos dolgot! A nyögés jelzi, hogy valami működik, a csend pedig azt, hogy nem."

De nem mindenki meri nyögés útján közölni a partnerével, hogy tetszik, amit csinál, ezért fontos a kommunikáció, hogy előtte-utána, akár közben beszéljenek arról, jól esik-e az, amit a partner tesz.

Hiszen, honnan is tudhatnánk azt, hogy a partner nyögése jó vagy rossz?

Ügyelni kell partner testbeszédére, miközben nyög. „Egy jó nyögés úgy hangzik, mintha örülne valaminek, míg a rossz nyögés inkább egy "AU!" -val ér fel. Például ha valami nem tetszik a kedvesnek, a hangtól függetlenül elhúzódik a teste, ha kellemetlenséget tapasztal.

Ennek ellenére a legjobb megoldás, ha megkérdezed partnereit, hogyan érzi magát. Ha nagyon nem tudsz kiigazodni párod nyögésén, inkább beszélj vele róla.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL