Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

20 figyelmeztető jel, hogy tükörlelked a közeledben van

Szerző:
Szabó Anna
Két tükörlélek találkozása olyan, mint egy földrengés: hirtelen egy nagyon fontos embert érzékelsz, aki belépett az életedbe. Olyan érzésed támad, hogy az életed attól a pillanattól fogva egy nem várt irányba fog haladni, és ösztönösen tudod, hogy ez a változás nagyszerű lesz, nagyszerűbb, mint azt valaha is gondoltad volna.

 Ki a tükörlélek?

Az ikerlángok vagy másképp tükörlelkek lényegében visszatükrözik egymás legmélyebb szükségleteit, vágyait, álmait, és lelkük sötétebb részeit is. Ikerlángodat a leggyakrabban egy szerelmi kapcsolatban találod meg, és ezzel a személlyel bizony minden szinten szenvedélyes viszonyba kerülsz.

Az ikerláng kapcsolatok gyakran úgy vannak beállítva, hogy örökre szólnak, azonban az, hogy valakivel mélyebb kapcsolatba kerülsz, még nem szükségszerűen garantálja azt, hogy életed végéig együtt maradsz vele. Ez a saját, és ikerlángod tudatos fejlődési szintjétől függ. Azt is gyakran hallhatod, hogy az embernek egyetlen ikerlángja lehet egész életében. Ez abból a hiedelemből ered, amelyről Platón is beszélt a Symposium című művében, hogy az embereknek eredetileg 2 arcuk, 4 kezük és 4 lábuk volt. Ezért nagyon erősek voltak, így az istenek attól féltek, hogy leigázzák őket, így Zeusz félbevágta az embereket. A teória szerint, ha egyszer megtaláljuk a másik felünket, akkor ismét teljesek leszünk.

Az ikerláng kapcsolat 20 jele

Nem vagy mindig fogékony a tükörlelked befogadására. Lehet, hogy éppen összetört, bánatos, túlterhelt, vagy egyszerűen csak fáradt és csalódott vagy, amikor egyszer csak feltűnik a semmiből. Valójában, már találkozhattál az ikerlángoddal, de valószínűleg elkerülte a figyelmedet.  Bármilyen fizikai vagy lelki állapotban is vagy, mindig jótékony hatású, ha tudatában vagy annak, hogy kikkel élsz együtt, illetve kikkel hozhat össze a sors bármelyik pillanatban. A következő jelek segíthetnek abban, hogy új utak és lehetőségek nyíljanak számodra:

1. Egy különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el, amikor találkozol a tükörlelkeddel. Ez a deja vu érzése – úgy érzed, mintha már találkoztál volna vele korábban, vagy mintha „egymásnak lennétek teremtve”.

2.Úgy érzed, fontos szerepet játszik életedben és fejlődésedben.

3. Azonnal kialakul közöttetek egy rendkívül intenzív kapcsolat, amely pezsdítő és egyben ijesztő is.

4. Úgy érzel vele kapcsolatban, mintha haza érkeztél volna, vagy egy biztonságos helyre.

5. Hiteles énjei vagytok egymásnak, az elutasítás, a zaklatás vagy az ítélkezés félelme nélkül.

6. Mindketten megtestesítitek a Yint és a Yangot – vagyis a sötét oldalad kiegyenlíti az ő világos oldalát, és fordítva.

7. A kiterjesztettség érzését éled át vele, mintha nagyobb lennél, mint a korlátaid.

8. Jobb emberré tesz, és te is azzá teszed őt.

9. Mikor együtt vagytok, ragaszkodtok egymáshoz, de szabadok vagytok. Más szóval, megtartjátok szabadságotokat, még akkor is, ha kapcsolatban vagytok.

10. Energiával töltitek fel egymást, vagyis mindketten tudatában vagytok az energiának (még akkor is, ha éppen boldogok vagy szomorúak, haragosak vagy megbocsátók, nyitottak vagy zárkózottak vagytok is). Mindketten empatikusak vagytok a másikkal.

11. Úgy érzed, hogy erre az emberre vártál egész életedben.

12. Mély kapcsolatban vagytok egymással, egymás értékének és törekvéseinek tükrei vagytok.

13. Az ikerlángod a tükröd arra nézve, hogy mitől félsz és arra is, amire a legjobban vágysz. Például, ha te ingerlékeny vagy, akkor valószínűleg az ikerlángod nyugodt lesz. Ha nem vagy kreatív, akkor az ikerlángod valószínűleg egy művész lesz. Ilyen módon a tükörlelked egy kicsit próbára tesz és felbosszanthat, de ugyanakkor fontos leckékre tanít meg saját félelmeidről, sérelmeidről és elfojtott érzelmeidről.

14. Nem számít, hányszor kerülöd, vagy hagyod el a tükörlelkedet, mindig mágnesként fogsz vonzódni hozzá.

15. Ha az egyikőtök lelkileg érettebb, mint a másik, akkor az gyakran tanárként, bizalmasként vagy tanácsadóként szolgál a kapcsolatban.

16. Fontos leckéket tanulsz meg a megbocsátásról, a háláról, az empátiáról, és a nyitottságról.

17. A kapcsolatod sokoldalú. Vagyis az ikerlángod olyan, mint a legjobb barátod, szerelmed, tanítód, és múzsád egyszerre.

18. Az ikerlángod nem próbál megváltoztatni. Elfogad úgy, ahogy vagy és bátorít, hogy ezt tedd meg magadért, és érte is.

19. Őszinték lehettek egymáshoz mindenben.

20. Együtt úgy érzitek, egy magasabb célt szolgáltok.

 

Ahogy fentebb is írtuk, nem csak egy tükörlelked lehet. Ők pontosan a megfelelő időben tűnnek fel az életedben, ám megeshet, hogy éppen a legkomplikáltabb helyzetekben találnak rád. Sőt, olyan is lehet, hogy néhányuk nem tűnik fel ebben az életben, de mégis veled vannak – a szívedben és a lelkedben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

tükörlélek ikerláng lelkitárs szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL