SZEX, SZERELEM

10 dolog, melyek megvitatása nem szabad, hogy gondot okozzon a partnereddel

A párkapcsolatban fontos a tapintat és a diplomatikus viselkedés. Mindez megköveteli és magába foglalja azt, hogy tiszteljük a másikat, illetve az ő saját gondolatait, érzéseit, véleményét és céljait. Míg a legtöbb pár csupán a munkán, a családon és a híreken vitatkozik, sokaknak ettől komolyabb témákat is meg kell tudniuk vitatni, még akkor is, ha ez igencsak kényelmetlen.

Igenis oszd meg kedveseddel az aggályaidat, az ambícióidat, a véleményedet, vagy éppen azt, mit gondolsz egy fontos döntésről, amit ketten hoztok meg. Ha kapcsolatban élsz, és szeretnél mélyebb kérdéseket megvitatni, mint a „mit főzzek vacsorára?”, itt van néhány dolog, amikről egészen nyugodtan beszélgethetsz a pároddal.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A jövő

Hasonlóak a céljaitok, de még nem konkretizáltátok? A jövő számos dolgot tartogat mindkettőtök számára. Hol is akarod látni magatokat 5 év múlva? Vagy épp tíz éven belül? Netán szeretnél gyerekeket? Abban a városban szeretnél élni, ahol most, és ebben az országban? Ügyelj arra, hogy ezekben a kérdésekben dűlőre juss a pároddal, és ugyanúgy gondolkodjatok minderről. A vágyaid, céljaid és elképzeléseid idővel változnak, és érdemes napirenden tartani az erről való beszélgetést, csupán a biztonság kedvéért, hogy tudd, épp hol is tart ezekben a kérdésekben a párod.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL