SZÉPSÉG

Nőies és fiatalos - Így viseld hosszú tincseidet 40 felett!

Szerző:
Szabó Anna
Ki mondta, hogy 40 felett ne növeszd a válladnál hosszabbra a hajad, 50 felett pedig kifejezetten tilos a hosszú haj? Csak azért, mert beléptél egy bizonyos életkorba, még nem azt jelenti, hogy ki kell zárnod bizonyos hajviseleteket az életedből.

Ahogy idősödsz, a hajad is változik – és itt nem csak a színéről beszélünk. Talán már te is észrevetted, hogy a minősége megváltozott. Az idő múltával a vékonyszálú haj még vékonyabbnak tűnik, míg a vastagszálú haj töredezetté és szárazzá válik. Ha hosszútávú megoldásra vágysz, itt van néhány dolog, amivel kordában tarthatod a hajkoronádat:

Mit tegyél, ha vékonyszálú a hajad?

A vékony és megritkult haj nem ritka a nőknél, igy semmi okod arra, hogy kellemetlenül érezd magad miatta. Pár centi lenyisszantása a végekből jó megoldásnak tűnhet, azonban egyáltalán nem kötelező a dúsabb hatás érdekében. Ha kíváncsi vagy, hogyan varázsolhatsz magadnak szép, dús hajat, akkor kövesd az alábbi tippeket. Nagyon jót tesz a hajhagymáknak a fejmasszázs, és a gyógynövényes öblítés.

A legjobb hosszú hajviseletek 40 feletti nőknek

100%-ban biztosak vagyunk benne, hogy 40 felett is nagyon stílusos lehetsz hosszú hajjal, még akkor is, ha a hajad vékonyszálú – persze lehetséges, hogy először a fodrászoddal kell konzultálnod ezzel kapcsolatban. Vastagabbnak fog tűnni a haj, ha rétegeket vágatsz bele. Emellett érdemes volumennövelő samponokat és spray-ket használni, így hajad még élettel telibb lesz. Ha nem gondolkodsz még azon, hogy meghagyod az ősz hajszálakat, akkor van egy jó hírünk: a rendszeresen a hajra kerülő festékréteg is megvastagítja a szálakat.
 

szépség hajápolás hajkorona frizura
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL