SZÉPSÉG

Így ápold az arcodat 25 felett

Ne gondold, hogy a húszas éveidben nincs szükség arra, hogy rendszeresen ápold a bőrödet, hiszen az soha nem felejt. 25 év felett minden nőnek érdemes megismerni és elkezdeni a megfelelő bőrápolási rutint.

Miért van szükség a rendszeres arcápolási rutinra?


Először is, mielőtt bármit is tennél, tudnod kell, milyen a bőrtípusod. Száraz? Zsíros? Vagy éppen kevert bőrtípussal rendelkezel? Az arc megfelelő tisztítása minden egyes bőrtípusnál elsődleges fontosságú. Miért? Azért, mert mind a nap, mind az éjszaka folyamán az arcunk ki van téve a környezetből rákerülő szennyeződéseknek.


Éppen ezért, a smink alapos eltávolítása mindenképpen az esti rutin része kell, hogy legyen. Soha ne feküdj le úgy, hogy előzetesen nem mostad le a sminkedet, mert maradandó károkat okozhatsz ezzel a bőrödnek. Elsősorban azért, mert nem tud lélegezni, másodszor pedig azért, mert a lerakódott szennyeződés eltömíti pórusaidat, amitől a bőröd egy idő után pattanásossá, zsírossá, ápolatlanná válhat.


A napi arcápolási rutin másik fontos része a megfelelő hidratálás. Ne gondold, hogy csak annak van szüksége hidratálásra, akinek száraz a bőre! A zsíros bőr éppúgy képes szomjazni, és éppúgy szüksége van a regenerálásra, ápolásra.


Milyen termékeket érdemes használni?


Ne feledd, nem mindig attól függ a minőség, hogy mennyire van népszerűsítve a termék, vagy mennyire drága! Ne a márkától tedd függővé a választást, inkább olvasd el figyelmesen, hogy az adott termékben milyen összetevők vannak.


Jó, ha tudod, hogy „csoda összetevőnek” számít például az Aloe Vera, mely egy nagyon sokoldalú, rengeteg jótékony hatással rendelkező gyógynövény. A belső, kocsonyás zseléje gyulladáscsökkentő, támogatja a sebek gyógyulását, és természetesen az arcunk legjobb barátja is lehet, hiszen serkenti a kollagéntermelést, ezáltal elősegíti a bőr fiatalodását is. És ennek a csodanövénynek még lehet fokozni a hatását, ha további megfelelő hatóanyagokkal kombinálják. A Dr. Organic-nál például a termékek nem víz felhasználásával, hanem Aloe vera alaplével készülnek.


Érdemes egy kis figyelmet szentelni a Csigagél termékcsaládnak is. Igen, jól olvastad, csigagélről van szó, melyet élő szervezet hoz létre. A csigák ezt használják arra, hogy megvédjék, helyreállítsák és hidratálják saját bőrüket és a házukat.


Miben segíthet a csigagél?


Dr. Organic Bioaktív Csigagél az egyetlen csigagél, mely a csiga házának és bőrének regenerálására képes Helix Aspersa Müller kivonatát bőrnyugtató hatású poliszachariddal és tápanyagokban gazdag Aloe vera lével kombinálja. A csigagél anyagai serkentik a bőr kollagéntermelését, ennek köszönhetően újra rugalmassá teszik azt, továbbá a tápláló, a regeneráló, a hámlasztó, a méregtelenítő, a hidratáló, valamint az antioxidatív hatások összességét egyesítik. Mindezt saját illóolaj-keverékük és hidratáló nátrium-hialuronát teszi teljessé, és alkot egyedülállóan nyugtató és hidratáló gélt.


Tehát érdemes teljessé tenni az arcápolási rutint e különleges termékcsaláddal, hiszen nemcsak arckrém áll a rendelkezésedre, hanem szemkörnyék- és arcápoló szérum, arcpakolás, illetve kéz- és körömápoló is. Mi mást is tehetnél annak érdekében, hogy az öregedés jelei csigatempóban jelentkezzenek az arcodon?


További termékekért látogass el erre az oldalra!

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL