SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

10. Vigyél fel nedves hatású szemhéjfestéket

A legtöbb száraz hatású szemhéjfesték teljesen más hatást kelt, mint a nedves állagú szemfesték. A nedves hatású technikával felvitt szemhéjfesték ugyanis egészen másképp mutat a szemhéjadon. A matt árnyalatok sötétebbnek tűnnek, és sűrűbb állagot képeznek. Tökéletes lesz a szemzug és a tusvonal is. A csillogó színárnyalatok pedig krémszerűek és nedves hatást keltenek.

Picit nedvesítsd meg az ecsetet, és itasd le a felesleget egy papírtörlővel. Ám arra ügyelj, hogy az ecset legyen kicsit nedves. Használhatsz sminkrögzítő spray-t vagy hidratáló arc sprayt, de akár szemcseppet is. A szemhéjfesték ezzel a technikával akvarell hatást kap, ezért elég néhány határozott mozdulat, hogy felvidd a festéket.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL