SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

9. Használj szemtust a tökéletes macskaszemekért

Ahhoz, hogy a tekinteted kifejező legyen, fontos az, hogy a felső szempillák közötti üres részeket is kitöltsd. Ha ugyanis világos és üres részek vannak, akkor a füstös szemek nem érvényesülnek úgy és a tusvonal sem lesz tökéletes. Az elbűvölő tekintetért érdemes erre odafigyelni.

A lágy, porszerű hatást keltő szemceruza nagyszerű, a textúrája ugyanis természetes kontúrt eredményez és a szempillák közötti részeket tökéletesen kitölti. Emellett könnyű lemosni, nem irritálja a szemet és nem kenődik el a nap folyamán. Nagyon egyszerű az elv, amit érdemes követni, minél intenzívebb a szemfesték, annál sötétebb legyen a szemceruza színe.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL