SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

6. Használj ásványi anyag alapú alapozót

Ez egy por állagú alapozó, amelynek a finom részecskéi folyamatos fedést biztosítanak, és elnyelik az arcbőr felesleges zsírtartalmát. Kiválóan alkalmas túlérzékeny, száraz vagy éppen fakóbb arcbőr esetén, mivel nem eredményez túlzott pigmentációt. Nyári partik esetére is remek választás, mivel nem mosódik el a melegben és a nedvesség sem árt neki. Emellett fokozott védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen.

Ez egy tulajdonképpen „késleltetett hatású” termék, mivel eltelhet akár 20-40 perc is, mielőtt eléred a végső hatást. Az azonnali eredmény elérése érdekében érdemes kicsit megnedvesíteni az arcbőröd, így a részecskék feloldódnak a hidratáló komponensekben. A por állagú alapozót nagy ecsettel vidd fel majd erre egy cseppnyi púdert, de ne vidd túlzásba, hiszen mindkettő hasonló állagú termék, ezáltal elkerülheted a maszkos hatást.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL