SZÉPSÉG

Göndör, hullámos fürtökre vágysz? – Íme, a 3 legjobb „hőmentes” tipp

A női test egyik legszebb része tagadhatatlanul a haj. Sajnos amennyire gyönyörű, annyira csúnya is lehet, ha nem megfelelően ápolod. A különböző alkalmakra mindenki más és más frizurát akar, de a hajvasaló vagy göndörítő napi használata sok kárt okozhat a fürtöknek. Éppen ezért hoztunk néhány briliáns ötletet a haj göndörítésére, hő használata nélkül.

Íme, a 3 legtutibb „hőmentes” tipp a göndör hajért:

Hullámcsat

Ez a stílus soha nem megy ki a divatból, hiszen erőfeszítések nélkül gyönyörű loknikat varázsolhatsz vele. Annyit kell csak tenned, hogy éjszakára feltűzöd a hajadat, és várod az eredményeket. 

Amire szükséged lesz:

• Törölköző
• Hullámcsatok
• Hajzselé
• Hajlakk
• Ritka fogú fésű
• Selyemsál 

Folyamat:

Mosd meg alaposan a hajadat samponnal, majd használj balzsamot. Vegyél egy törölközőt és óvatosan csavard ki a vizet a tincsekből. Ne dörzsöld, mert ezzel károsítod a hajszálakat. Ezután vidd fel a hajzselét, majd válaszd szét nagyobb részekre a hajadat. Vegyél egy kisebb tincset, és tekerd fel a végét a mutatóujjadra, hogy egy hurkot kapj. Ezután tekerd tovább, amíg a hajtőhöz nem érsz, tartsd ott a tincset a fejeden, és rögzítsd egy hullámcsattal. Ismételd az eljárást az egész hajadon, majd takard be a fejedet egy selyemsállal, hogy a hullámcsatok ne mozduljanak el a helyükről. Amikor reggel felkelsz, távolítsd el a csatokat. Ne használj hajszárítót, mert összegubancolja a hajadat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL