Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

9 ékes bizonyítéka annak, hogy gyönyörűbb vagy, mint hinnéd

Szerző:
Szabó Anna
Mindig új trendek érkeznek, a divat pedig folyton változik, mint ahogy változik a szépségideál is. Sok olyan dolog van, amelyeket korábban „hibának” hihettél, és amik manapság vonzó tulajdonságok mások szemében. Bizony, rengeteg olyan szupermodell van, aki híres és sikeres lett úgy, hogy olyan vonásai vagy szépséghibái vannak, amelyekért akár téged is csúfoltak a középiskolában.

 

Az alábbiakban megismerhetsz kilenc olyan gyakori szépséghibát, amely korábban ugyan hátrányként volt elkönyvelve, ám mára előnnyé vált! Hidd el, gyönyörű vagy és bármilyen apró „hibával" is rendelkezel, az a szexepiled és egyedivé tesz!

 

1. Szeplők


Ha szeplők tarkítják az arcodat, akkor valószínűleg sokszor voltál már amiatt bizonytalan, hogy lehetsz-e így vonzó. Nos, ez egy igazán egzotikus és egyben arisztokratikus vonás, és gyönyörű, akár az arcon, akár a tested bármely más pontján vannak szeplőid. Gondolj magadra úgy, mintha egy gyönyörű és szexi leopárd lennél sok apró pöttyel, és ez igazán nagyszerű! Tudd azt, hogy gyönyörű vagy és a szeplőid a védjegyed!

szépség trend szépségideál szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL