Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Szerző:
Szabó Anna
Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Most megmutatjuk azokat a finom, de mégis látható jeleket, amelyek az öregedést jelzik, illetve megtudhatod azt is, hogyan akadályozhatod meg mindezt.

 

4. Szemöldök

Fiatalon még mindenkinek szépen ívelt és dús szemöldöke van. Ám a homlok oldalán lévő rész a korral megereszkedik, emiatt a szemek és a szemöldök közötti távolság lerövidül. Emiatt az arc sokszor túl szigorúnak tűnhet.

Hogyan akadályozd meg mindezt:

Ne várd meg ezt a pillanatot, amíg a szemöldököd is megereszkedik. Ha már ilyesmi változásokat észlelsz, akkor nagyon nehéz tenni bármit is, kivéve persze a szépészeti beavatkozásokat vagy tartós sminket. Mindezt elkerülheted, ha rendszeresen átmozgatod az arc izmait.

szépség szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL