Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Szerző:
Szabó Anna
Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Most megmutatjuk azokat a finom, de mégis látható jeleket, amelyek az öregedést jelzik, illetve megtudhatod azt is, hogyan akadályozhatod meg mindezt.

 

3. Homlok

Sokféle próbálkozás van arra, hogy megszabaduljon az ember a homlokráncoktól, így sokkal tovább marad fiatalos az illető – ám a botox és a zsírfeltöltés eredménye sokszor az, hogy a homlok oldalsó részén a zsírszövetek megváltoznak. Emiatt a homlok elveszítheti természetes alakját és nagyon lapossá válhat.

Hogyan akadályozd meg mindezt:

A legfontosabb, hogy ha egy mód van rá, a botox kezelést kerülni kell. Próbáld inkább megakadályozni természetes módszerekkel az első ráncok megjelenését, különböző minőségi hidratáló krémek és speciális arcmasszázs-technikák segítségével.

szépség szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL