Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

7 +1 illóolaj, mely csodát művel a hajaddal - Használd a természet csodáit!

Szerző:
Szabó Anna
A gyönyörű hajkorona a nő ékessége, az illóolajok pedig igencsak hatásosak abban, hogy elérd a kívánt eredményt. Kiválóan ápolják a hajat, megerősítik a szerkezetét, gyorsabban nő, és helyreállítják az eltöredezett és roncsolt hajszálakat, sőt, még a hullást is megszüntetik. Már több száz éve sikerrel alkalmazzák őket, és a kutatások szerint valóban elengedhetetlenek a haj megfelelő ápolásában.

Most megismerhetsz egy listát, amelynek segítségével te is könnyedén kiválaszthatod, hogy mely illóolaj, vagy olajkeverék a legmegfelelőbb számodra, emellett a cikk végén egy bónusztippet is találsz. 

Bónusz

Az illóolajok használatának általános szabályai

Az illóolaj tiszta, koncentrált formában nem alkalmazható. Mivel az illóolajok nagyon is koncentrált termékek, ezért mindenképpen elegendő csupán néhány csepp, amelyet a növényi olajjal összekeversz, ez kb. 5-7 cseppet jelent 1 evőkanál olaj esetében. Prevenciós céllal heti egyszer, terápiás célra pedig heti 2-3 alkalommal érdemes alkalmazni. Az eredmény kb. 2-3 héten belül mutatkozik meg. Ne feledd, mivel az illóolajok nagyon koncentráltak, mindig ellenőrizd, nem vagy-e allergiás valamelyikükre. Ha a citrus- vagy a fenyőolaj használata esetén enyhe égő érzést tapasztalsz, akkor ez azonban normális, ami a vér fejbőrbe való áramlását jelzi. Néhány illóolaj használata állapotos nők számára kifejezetten tilos.
 

szépség szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL