SZÉPSÉG

7 +1 illóolaj, mely csodát művel a hajaddal - Használd a természet csodáit!

A gyönyörű hajkorona a nő ékessége, az illóolajok pedig igencsak hatásosak abban, hogy elérd a kívánt eredményt. Kiválóan ápolják a hajat, megerősítik a szerkezetét, gyorsabban nő, és helyreállítják az eltöredezett és roncsolt hajszálakat, sőt, még a hullást is megszüntetik. Már több száz éve sikerrel alkalmazzák őket, és a kutatások szerint valóban elengedhetetlenek a haj megfelelő ápolásában.

Most megismerhetsz egy listát, amelynek segítségével te is könnyedén kiválaszthatod, hogy mely illóolaj, vagy olajkeverék a legmegfelelőbb számodra, emellett a cikk végén egy bónusztippet is találsz. 

7. Alkalmazása és hajmosás

Az illóolaj pakoláshoz nem szükséges, hogy nedves legyen a hajad. Először vidd fel a sampont a már olajos hajra, ez esetben a szokásosnál több samponra lesz szükség, és alaposan mosd meg a hajad. Ezután öblítsd le, majd a szokásos módon újra mosd meg samponnal.

5-7 csepp olaj és 1 evőkanál növényi olaj keveréke általában csupán a közepes hosszúságú haj esetében elegendő mennyiségű, ha rövid vagy éppen nagyon hosszú hajad van, netán ha dús hajkoronával rendelkezel, akkor csökkentsd, vagy éppen duplázd meg a leírt mennyiséget.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL