SZÉPSÉG

7 +1 illóolaj, mely csodát művel a hajaddal - Használd a természet csodáit!

A gyönyörű hajkorona a nő ékessége, az illóolajok pedig igencsak hatásosak abban, hogy elérd a kívánt eredményt. Kiválóan ápolják a hajat, megerősítik a szerkezetét, gyorsabban nő, és helyreállítják az eltöredezett és roncsolt hajszálakat, sőt, még a hullást is megszüntetik. Már több száz éve sikerrel alkalmazzák őket, és a kutatások szerint valóban elengedhetetlenek a haj megfelelő ápolásában.

Most megismerhetsz egy listát, amelynek segítségével te is könnyedén kiválaszthatod, hogy mely illóolaj, vagy olajkeverék a legmegfelelőbb számodra, emellett a cikk végén egy bónusztippet is találsz. 

6. Sérült haj és eltöredezett hajvégek

A sérült haj és az eltöredezett hajvégek kezelése kétféle módon történhet.

Előmosás: keverj össze 5-7 csepp olajt 1 evőkanál növényi olajjal, és vidd fel jó bőven a hajadra, különösen a hajvégekre ügyelve. Hagyd rajta legalább 20 percen át vagy akár egész éjszaka. Ezután a szokásos módon öblítsd le.

Hagyományos hajápolás: cseppents 5-10 csepp illóolajt egy spray-s palackba, és használat előtt jól rázd fel. Permetezd be vele a hajad, miután megmostad. A még mindig nedves hajra vidd fel, főként a hajvégekre jó bőven. Ez a kezelés kiváló, ha göndör fürtökkel rendelkezel. A trükk az, hogy ne vidd túlzásba sem, máskülönben könnyen zsíros hajat kapsz eredményül, amit bizony sürgősen újból meg kell mosni. Szó szerint nagyon kis mennyiségre van szükség, és a hajad máris lenyűgözően selymes és puha lesz. 

A legjobb növényi olajok a jojoba, olíva, mandula és az avokádó olaj.

• a timám olaj jelentősen képes helyreállítani a haj szerkezetét, a hajad ezáltal visszanyeri egészséges megjelenését, különösen akkor, ha eltöredezett vagy elroncsolódott a színezés vagy a forró levegőt kibocsátó hajformázó eszközök miatt
• eltöredezett hajvégek esetén a levendula, a kamilla, a geránium, a szantálfa, a rózsafa és a cédrusfa olaj rendkívül hatékony
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL