SZÉPSÉG

6 lenyűgöző frizuraötlet, amivel simán leplezheted, ha vékonyszálú, vagy ritka a hajad

Rengeteg nő szenved a vékonyszálú, ritka haj problémájától, aminek számos oka lehet. Akár vékonyszálú a hajad, akár itt-ott ritkuló, van néhány frizura ötletünk, amitől csodásan fogsz kinézni és jól is fogod magad érezni.

Nézd meg ezeket a lélegzetelállító frizurákat, melyek segítenek elrejteni a ritkuló hajat - gyűjts inspirációt és próbálj ki valami újat!

1. Frufru

Ha elől ritkul a hajad, és úgy érzed, egyre hátrébb kezdődik a homolokod, kétség kívül a frufru vágatása a legjobb megoldás. Rengeteg féle és fajta frufru létezik, de a profi fodrászok inkább egy légies, ritkás, hosszabb frufrut ajánlanak, mint egy egyenesen vágott, tömör fazont. Így egy érdekesebb, szofisztikáltabb, fiatalosabb külsőt varázsolhatsz magadnak, miközben az egyre magasodó homlokodat is teljesen elfeded. A hosszú félre fésült frufru ideális választás, mivel szellőssége miatt könnyen kezelhető, és ha szeretnéd, dúsabb hatást is el tudsz érni általa. Ha a hajad rendkívül egyenes és nem szeretnél frufrut, jó megoldás lehet egy aszimmetrikus bob, oldalválasztékkal.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL