SZÉPSÉG

5 titok, amiket csak azok tudnak, akiknek gyönyörű a bőre - A szép bőr belülről fakad

Kétségtelen, hogy mindent megteszel azért, hogy bőröd a lehető legjobban nézzen ki – használsz naptejet, különböző szérumokat, aknéra való krémeket, arcmaszkokat, és sosem feküdnél le a szokásos bőrápolási rutinod elvégzése nélkül. Ám van néhány titok, amiről tudnod kell, ha sokáig gyönyörű bőrt akarsz.

Nehéz megtanulni, pontosan mi is tesz jót a bőrnek. Túl sok információ zúdul ránk, a megfelelő termékeket felkutatni fárasztó, sok pénzt és időt igényel, és nagy csalódás, ha mégsem a várt eredményt kapjuk. Mi most összegyűjtöttünk pár titkot arról, hogyan maradhat a bőröd hosszú ideig hidratált és miként kerülheted el a fertőzéseket. 

4. A kollagén fontos, hogy rugalmas legyen a bőr

A kollagén arról híres, hogy fiatalos kinézetet kölcsönöz a bőrnek. A kollagéninjekciók évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen finomítják a ráncokat, élesebbé teszik az arccsontokat és dúsabbá teszik az ajkakat.
Ha viszont nem szeretnéd az injekciókat a bőrápolási rutinod részévé tenni, van más megoldás! A hialuronsavhoz hasonlóan a kollagén is természetes módon megtalálható a bőrben, de az évek előrehaladtával neki is csökken a mennyisége, ezért jó, ha pótoljuk. Szedheted kapszula, por vagy csepp formájában is.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL