SZÉPSÉG

5 titok, amiket csak azok tudnak, akiknek gyönyörű a bőre - A szép bőr belülről fakad

Kétségtelen, hogy mindent megteszel azért, hogy bőröd a lehető legjobban nézzen ki – használsz naptejet, különböző szérumokat, aknéra való krémeket, arcmaszkokat, és sosem feküdnél le a szokásos bőrápolási rutinod elvégzése nélkül. Ám van néhány titok, amiről tudnod kell, ha sokáig gyönyörű bőrt akarsz.

Nehéz megtanulni, pontosan mi is tesz jót a bőrnek. Túl sok információ zúdul ránk, a megfelelő termékeket felkutatni fárasztó, sok pénzt és időt igényel, és nagy csalódás, ha mégsem a várt eredményt kapjuk. Mi most összegyűjtöttünk pár titkot arról, hogyan maradhat a bőröd hosszú ideig hidratált és miként kerülheted el a fertőzéseket. 

2. Belülről is tudsz védekezni a sötét foltok ellen

A napimádással önmagában nincs semmi baj, de mind tudjuk, milyen kártékonyak tudnak lenni az UV-sugarak a bőrünk számára. A hiperpigmentáció mellett tanulmányok kimutatták, hogy ha erős napsugárzásnak, vagyis UV-sugaraknak vagyunk kitéve, az csökkenti a bőr rugalmasságát, és gyorsítja annak öregedését.


Még ha többnyire az irodában töltöd az idődet, nem pedig a strandon, meg kell védened magadat a ráncokat előhozó sugárzástól. EZ magas faktorszámú naptej elengedhetetlen, de belülről is harcolhatsz az ultraibolya-sugárzás ellen!


Az erőteljes antioxidánsok és fitonutriensek, amik egyes táplálékkiegészítőkben vannak, bizonyítottan képesek csökkenteni a negatív hatásokat, amik a napfénynek való kitettség miatt jönnek létre. Sőt, a jó minőségű D3-vitamin kapszula növeli a bőr rugalmasságát és a kollagén termelődését, miközben felveszi a harcot a sötét foltokkal.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL