SZÉPSÉG

5 természetes módszer, mely segít megszabadulni a nem kívánt testszőrzettől

Az örök harc a nem kívánatos szőrszálak ellen évezredek óta megy. Persze sokféle drága és hatékony kezelés létezik, amik segítségével egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz a fölösleges szőrszálaktól, ám ezt nem mindenki engedheti meg magának. Na de mit érdemes ez esetben tenni? A borotválás ugyan jó megoldás lenne, de csak rövidtávon, ezért érdemes más módszerek után nézni.

Na de mit tehetnek a nők a lézeres szőrtelenítésen kívül? Már persze azonkívül, hogy a pokolba kívánják a fölösleges szőrt. A válasz az elmúlt korok praktikáiban rejlik, amelyek közül jó néhány még ma is igencsak hatásos tud lenni. Szeretnéd megismerni ezeket a trükköket? Akkor ideje kipróbálni!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. Cukros, citromos és mézes pakolás

Noha ez a módszer is roppant egyszerű, némi fájdalommal jár azért. No de mindent megér a sima szőrtelen terület, nem igaz? Keverj össze cukrot, citromot, mézet ugyanolyan arányban, majd melegítsd addig, amíg a cukor megolvad. Ha a keverék túl híg, akkor adj hozzá némi kukoricakeményítőt, ha pedig túl sűrű, önts hozzá némi vizet. Miután az egyveleg kissé lehűl, vidd fel a kérdéses területre. Ezután a ráhelyezett ruhadarabot egy gyors mozdulattal rántsd le! Jaj!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL