SZÉPSÉG

5 egyszerű trükk, amivel jóval fiatalabbra sminkelheted magad

Egy kis retusálás segítségével elkendőzhető az évek múlása, ám ez olyan, mintha becsapnánk önmagunkat. Persze van, akinek ez nem jelent egyet a szörnyű igazsággal, miszerint a ráncok egyik napról a másikra megjelennek, de ők vannak kevesebben. Mi viszont, akik szeretjük magunkat abban a hitben tartani, hogy van jobb stratégia a sopánkodás helyett, most mutatunk 5 egyszerű trükköt a sminkelés terén.

{KEPGALERIA}

1. Vedd könnyedén!

A túl sok alapozó egyszerűen felnagyítja a ráncokat, bár talán nem is ez a helyes kifejezés, inkább kihangsúlyozza őket, mivel megül bennük. Így aztán, ha túlzásba viszed a fedést, biztos lehetsz benne, hogy öregebbnek tűnsz a korodnál. Azonban, ha mindezt azért teszed, mert sötét karikák éktelenkednek a szemed alatt, vagy napfoltok tarkítják arcbőrödet, megértjük ugyan, de tudunk jobb megoldást is kínálni.

Például egy könnyű alapozó és korrektor formájában. A korrektorok közül válaszd azt, amelyik halványzöld színben játszik, a szemkörnyéki részre viszont külön ideillő terméket. Bármennyire furcsán hat a zöldes korrektor, ha vékonyan felviszed még alapozás előtt, csodákra képes. Mindennek az alapja pedig az, hogy a szemkörnyéki részt főként, de az egész arcodat rendszeresen „itasd meg” bőrtípusodnak megfelelő hidratálóval.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL