SZÉPSÉG

3 egyszerű módszer az elvékonyodó, sérült haj visszanövesztésére

Az elvékonyodó haj oka sokszor a fejbőrben keresendő. A hő és a magas páratartalom befolyásolják a fejbőr állapotát, ezáltal a hajnövekedést és a hajszálak erősségét is. Ezért tapasztalhatjuk leggyakrabban tavasszal és nyáron ezt a problémát.

A jó hír: a tincsek károsodásának folyamatát nem lehetetlen visszafordítani, akár a konyhában található egészen egyszerű hozzávalók segítségével is: a méz, az almaborecet és az avokádó természetes módon járul hozzá a haj szerkezetének megerősödéséhez és megoldással szolgál a korhoz köthető hajproblémákra is.

A hajhullás mögött gyakran az izzadt fejbőr áll, ugyanis az izzadság hatására létrejött nedves környezet lehetőséget ad az itt található természetes gombák elterjedésének, melynek következtében gyulladás és kellemetlen viszketés léphet fel, amely könnyen a hajhagymák károsodásához vezethet. Ily módon a haj sérülékenyebb lesz és hajlamosabbá válik a kihullásra.
 

Hogyan állíthatod meg a hajhullást?

Kutatások bizonyították, hogy a méz, amely egy természetes gombaölő, akár egy hét alatt is megszüntetheti a fejbőr gombásodását, négy hét alatt pedig láthatóan csökkenti a hajhullást.

Hogyan használd?

Keverj össze két evőkanál mézet 2/3 csésze meleg vízzel, majd masszírozd be a fejbőrbe. Hagyd hatni 30 percig, majd öblítsd le.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL