Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÁMMISZTIKA

Fordított tükör-órák - A számok rejtett jelentései

Szerző:
Szabó Anna
Veled is megesett már, hogy sorozatban 03:30-kor, 14:41-kor, 23:32-kor stb. néztél rá az órára? Ezek az ún. fordított tükör-órák. Ha újra és újra találkozol ugyanazzal a számmal, tudnod kell, hogy valamit közölni akar veled.

A numerológia tana szerint minden számnak jelentése van. Különböző rezgéseik egyedi helyzetekhez és üzenetekhez vezetnek el.

A fordított tükör-órák legendája Európából származik, ahol egy nő elkezdte lejegyezni, mi történt a nap bizonyos időpontjaiban, amikor az órára nézett. Úgy tapasztalta, hogy hasonló helyzetek ismétlődtek hasonló időpontokban. Innentől kezdve tudatosabban élte meg az érzelmeit és bölcsebben cselekedett. Barátja lett a számoknak és segítségükkel megtervezte az egész jövőjét.

A tükör-órák és a fordított tükör-órák üzenetek az Univerzumtól, melyeket az angyalok kézbesítenek. Minél gyakrabban látod ezeket az üzeneteket, annál sürgősebbek.

A fordított tükör-órák jelentései


01:10
Valaki kedvel és arra vár, hogy megtedd az első lépést. Figyelj oda azokra, akik körül vesznek, így könnyen rájöhetsz, ki érez így irántad.

02:20
Jó hír érkezik, fogadd nyitott szívvel és tárt karokkal.

03:30
Valaki titokban vágyik rád. Jó ideje szerelmes beléd, csak nem volt bátorsága közölni veled.

04:40
Megbántottál valakit és ezt már borzasztóan bánod. Vedd figyelembe ennek a személynek az érzéseit, majd próbáld rendbe hozni a dolgokat.

05:50
Készülj fel, ugyanis hamarosan egy szuper meglepetés vár rád!

10:01
Ez a fordított tüköróra az egyik legszomorúbb üzenetet hordozza magában. A szerelmed szíve már foglalt. Ne reménykedj tovább, mert az csak csalódáshoz vezet.

12:21
Valaki, akiről azt hitted, közel áll hozzád, rágalmazni próbál, vagy hátba támad. Ne bízz meg olyan könnyen az emberekben!

13:31
A munkában vagy a magánéletben meglepő fordulatot vesznek a dolgok és te ennek nem feltétlenül fogsz örülni. Próbáld a lehető legjobban kezelni a helyzetet.

14:41
Az angyalok tudják, hogy elvesztettél valamit vagy valakit, aki nagyon fontos volt a számodra. Azért vannak itt, hogy vigasztaljanak - számíthatsz rájuk.

15:51
Egy régi barát szerelmes lehet beléd.

20:02
Valakinek nagyon hiányzol mostanában.

21:12
A hozzád közel állok őszintén jó egészséget, sok sikert és boldogságot kívánnak neked, légy ezért végtelenül hálás.

23:32
Ez az üzenet arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy óvatos azokkal, akiket a barátaidnak tekintesz. Ne bízz meg mindenkiben!

ezotéria asztrológia számmisztika szám
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL