REJTÉLY-MISZTIKA

Van élet a halál után? Gyászoló rokonok meséltek szeretteikről, akik vigasztalják őket a síron túlról

A gyász utáni hallucinációs élmények gyakoribbak, mint gondolnánk, de lehet bennük több, mint a tudomány? Valóban visszatérhetnek az elhunytak szellemei? Ez a 6 ember még mindig látja, hallja és érzékeli az elveszített személyt.

Egy szeretett személy elvesztése után időre és erőre van szükség ahhoz, hogy megbékéljen az ember azzal, hogy soha többé nem fogja látni. Sok kérdés kering a veszteség körül, és hogy mi történik a halál után, ha egyáltalán történik valami. A tudományos magyarázata szerint „gyász utáni hallucinációs élmény” az, amikor érzékelni véljük az elhunyt szerettünket. Mások szerint egyértelműen a szellemük tér vissza. Te mit gondolsz, melyik állhat a következő 6 beszámoló hátterében?

5. „Hangos zajra ébredtem"

Az apám halála utáni napon, 2002. december 25-én ágyban feküdtem, és hajnali 3 körül egy hangos zajra ébredtem, amelyről először azt hittem, hogy valaki betört.
Felkeltem, hogy megvizsgáljam, és egy arctükröt és egy fogkefe tartót találtam a szőnyegen.

Semmilyen lehetőség nincs arra, hogy maguktól lezuhantak volna a fürdőszobában lévő ablakpárkányról, és körülbelül 12 méterrel arrébb, a lépcsőn landoltak volna.
Az egyetlen ok, ami eszembe jutott, az volt, hogy apám tudatta velem, hogy még mindig velem van, és vigyáz rám. - Les, Liverpool
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL