REJTÉLY-MISZTIKA

Van élet a halál után? Gyászoló rokonok meséltek szeretteikről, akik vigasztalják őket a síron túlról

A gyász utáni hallucinációs élmények gyakoribbak, mint gondolnánk, de lehet bennük több, mint a tudomány? Valóban visszatérhetnek az elhunytak szellemei? Ez a 6 ember még mindig látja, hallja és érzékeli az elveszített személyt.

Egy szeretett személy elvesztése után időre és erőre van szükség ahhoz, hogy megbékéljen az ember azzal, hogy soha többé nem fogja látni. Sok kérdés kering a veszteség körül, és hogy mi történik a halál után, ha egyáltalán történik valami. A tudományos magyarázata szerint „gyász utáni hallucinációs élmény” az, amikor érzékelni véljük az elhunyt szerettünket. Mások szerint egyértelműen a szellemük tér vissza. Te mit gondolsz, melyik állhat a következő 6 beszámoló hátterében?

4. „A szeretet elsöprő érzése"

Körülbelül 20 évvel ezelőtt volt az egyetlen – de gyönyörű – paranormális élményem.

Akkoriban volt egy kedves öreg kutyánk, akit Susie-nak hívtak, és ő volt a legjobb barátom a világon. Mindent együtt csináltunk.

Emlékszem, amikor hazaértem az iskolából, és anyám behívott a konyhába, és azt mondta: "Rich, sajnálom, de Susie ma meghalt."

Anyám hazajött a munkából, és a hálószobám ajtaja mellett találta, amit szétkarmolt, mert Sue megpróbált bejutni a szobámba.

Csak arra tudok gondolni, hogy az ágyamban akart meghalni, ahol mindig is jól érezte magát.

Aznap este lefeküdtem, és végül elaludtam. Később arra ébredtem, hogy kinyílik az ajtóm, és hirtelen Susie felugrott az ágy végére.

Valóban éreztem, ahogy körbe-körbe igyekszik elkényelmesedni. Biztos vagyok benne, hogy nem álmodtam, mert ránéztem az órára, amely hajnali kettőt mutatott.

Egyáltalán nem féltem, csak a szeretet elsöprő érzése volt. Jó éjszakát mondtam, és visszaaludtam.

Soha többé nem éreztem őt. Csak arra tudok gondolni, hogy elköszönt, és még egyet szunyókált az ágyam végén. - Richard, Kidderminster
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL