REJTÉLY-MISZTIKA

Van élet a halál után? Gyászoló rokonok meséltek szeretteikről, akik vigasztalják őket a síron túlról

A gyász utáni hallucinációs élmények gyakoribbak, mint gondolnánk, de lehet bennük több, mint a tudomány? Valóban visszatérhetnek az elhunytak szellemei? Ez a 6 ember még mindig látja, hallja és érzékeli az elveszített személyt.

Egy szeretett személy elvesztése után időre és erőre van szükség ahhoz, hogy megbékéljen az ember azzal, hogy soha többé nem fogja látni. Sok kérdés kering a veszteség körül, és hogy mi történik a halál után, ha egyáltalán történik valami. A tudományos magyarázata szerint „gyász utáni hallucinációs élmény” az, amikor érzékelni véljük az elhunyt szerettünket. Mások szerint egyértelműen a szellemük tér vissza. Te mit gondolsz, melyik állhat a következő 6 beszámoló hátterében?

3. „Azt biztosította, hogy jól van”

Miután az unokatestvérem 1996-ban, mindössze 15 évesen meghalt, apám irodájában ültem a számítógép előtt, és zenét hallgattam, amikor megszólalt egy bizonyos dal, amiről ő jutott eszembe.

Zokogni kezdtem, majd két kezet éreztem a vállamon. Olyan gyengéd volt, mintha valaki megvigasztalna.

Utána nyugodtabbnak éreztem magam, és a kezek gyorsan eltűntek. Tudom, hogy egyedül voltam a szobában, így csak feltételezhetem, hogy az unokatestvérem biztosított arról, hogy minden rendben van. - Laura, Redcar
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL