REJTÉLY-MISZTIKA

Van élet a halál után? Gyászoló rokonok meséltek szeretteikről, akik vigasztalják őket a síron túlról

A gyász utáni hallucinációs élmények gyakoribbak, mint gondolnánk, de lehet bennük több, mint a tudomány? Valóban visszatérhetnek az elhunytak szellemei? Ez a 6 ember még mindig látja, hallja és érzékeli az elveszített személyt.

Egy szeretett személy elvesztése után időre és erőre van szükség ahhoz, hogy megbékéljen az ember azzal, hogy soha többé nem fogja látni. Sok kérdés kering a veszteség körül, és hogy mi történik a halál után, ha egyáltalán történik valami. A tudományos magyarázata szerint „gyász utáni hallucinációs élmény” az, amikor érzékelni véljük az elhunyt szerettünket. Mások szerint egyértelműen a szellemük tér vissza. Te mit gondolsz, melyik állhat a következő 6 beszámoló hátterében?

2. „Azt hiszem, látni akarta a babámat”

Alig néhány hónappal a nagymamám halála után szültem meg Ella lányomat. Nagyon szerette volna látni a babámat. Nagyon izgatott volt a születése miatt.

Néhány nappal azután, hogy lefeküdtem, megláttam egy alakot Ella kiságya fölött állni. Természetesen megragadtam, és felszaladtam anyám szobájába.

Az alak ugyanolyan tartású és magasságú volt, mint a nagymamám. Beszaladtam anyám szobájába. Utána visszamentem a szobámba megnézni, hogy elment-e, és a szobám sarkában csillogott.

Elment, és soha nem jött vissza. Azt hiszem, látni akarta a babámat. - Rachael, Lancashire

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL