Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Van élet a halál után? Gyászoló rokonok meséltek szeretteikről, akik vigasztalják őket a síron túlról

Szerző:
Szabó Anna
A gyász utáni hallucinációs élmények gyakoribbak, mint gondolnánk, de lehet bennük több, mint a tudomány? Valóban visszatérhetnek az elhunytak szellemei? Ez a 6 ember még mindig látja, hallja és érzékeli az elveszített személyt.

Egy szeretett személy elvesztése után időre és erőre van szükség ahhoz, hogy megbékéljen az ember azzal, hogy soha többé nem fogja látni. Sok kérdés kering a veszteség körül, és hogy mi történik a halál után, ha egyáltalán történik valami. A tudományos magyarázata szerint „gyász utáni hallucinációs élmény” az, amikor érzékelni véljük az elhunyt szerettünket. Mások szerint egyértelműen a szellemük tér vissza. Te mit gondolsz, melyik állhat a következő 6 beszámoló hátterében?

1. „Látom a férfit Nana hálószobájában sétálni”

Az apósom 2002-ben halt meg, amikor a fiam mindössze két éves volt. A fiam hetente egyszer aludt Nanánál, amíg én éjszakai műszakban dolgoztam. Nana állandóan vécére kísérte, vagy felvitte az emeletre, hogy tudjon játszani.

Mivel öt éves volt, megkértem, hogy hagyja egyedül menni. Amikor egy alkalommal a Nanánál volt, felhívott, hogy fél a házától.

Azt mondta, hogy „Amikor felmegyek a lépcsőn, és elérek a lépcsőfordulóhoz, látom, ahogy egy férfi sétál Nana hálószobájában, és mindig látom, amikor felmegyek az emeletre.

Csak feltételezhetem, hogy a nagyapja az. - Nicola, Middlesborough
 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL