REJTÉLY-MISZTIKA

Ufó teszt

Véletlenül nem egy ember és egy földönkívüli keveréke vagy? Végezd el tesztünket, ebből megtudhatod, ki is vagy valójában! Ne feledd a mai világban, semmi sincs kizárva!

 

Az elmúlt évtizedben a világ minden részén emberek ezrei számoltak be álomszerű utazásokról. Ezek a személyek azt állítják, hogy elrabolták őket idegen lények, akiket Szürkéknek neveznek. Az egyik legérdekesebb információ az ember és földönkívüli keverék lényekről szóló állítás. Az elrabolt személyek kitartanak amellett, hogy a Szürkék egyszerű rutin eljárással kivonják az emberi petesejteket és ondókat, majd speciális megtermékenyítő helyiségben idegen génekkel egyesítik őket. Az így kapott ember-idegen embriók állítólag inkubátorhoz hasonló „vályúkban" fejlődnek, mindaddig, amíg néhány hónappal később „megszületnek". Azt mondják, hogy a gyengécske, üdvözült arckifejezésű „hibridek" vágyódnak a meleg emberi érintés után, de csak az idegen űrhajó védőburkában képesek az életben maradásra.


És mi erről az ufológusok véleménye?


Mindannyian egyetértenek abban, hogy még ha léteznének is egyáltalán „hibridek", akkor is csak valahol messze, fenn, a távoli világűrben, a Szürkék űrhajóin élnek. De mi, a játék kedvéért továbbmegyünk: tételezzük fel, hogy az, idegenek létrehoztak olyan embriókat, amelyek, mondjuk 25 százalékban idegenek és 75 százalékban emberek, és nem inkubátorban nevelték őket, hanem egy igazi, földi anya testébe ültették be azokat. Ha így van, akkor ez az erősebb, határozottabb emberi tulajdonságokkal rendelkező „hibrid" lehet, hogy köztünk van. Egyikük talán éppen te vagy?

{CIKK_TESZT}

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL