REJTÉLY-MISZTIKA

Több száz UFO látható egyszerre a Hold felszínénél – Nagy port kavart ez a 9 ufókról készült felvétel

Legalábbis, ha hihetünk a szemünknek. Ugyanis egy másik UFO-felvételnél bölcsen arra emlékeztet bennünket egy ufóvadász: „Ne feledjük, hogy az UFO nem idegen űrhajót, hanem azonosítatlan repülő tárgyat jelent." De ettől még nem kevésbé elképesztő a gondolat, hogy idegeneket látni a Holdnál.

Talán a legtöbbre létezik tudományos magyarázat, de amíg nincsenek egyértelműen megcáfolva, eljátszadozhatunk a gondolattal, hogy valóban ufókat látunk:

Több száz UFO-t kaptak lencsevégre egyidejűleg a Hold felszínénél

Egy összeesküvés-elméleti szakember azt állítja, hogy több száz UFO -t észlelt, amelyek egyszerre távoztak a Hold felszínéről.

Az ismeretlen eredetű videofelvételek a Hold felszínét mutatják, ahonnan számtalan űrhajó szállt fel egyszerre.

Láthatók a Hold felszínének alsó felén, a képernyő bal oldalán.

A videót később Mister Enigma is megosztotta, aki úgy tűnt, hogy alátámasztja a nő állításait, és ezt írta: „Egy csodálatos videóban, amelyet Geri Vigil töltött fel a YouTube -ra 2016. november 13 -án, állítólagos UFO -k láthatók a Hold elhagyásakor.”

Úgy tűnik, mintha több százan lennének, de még vizsgálják, nem-e valami optikai csalódásról van szó.

Néhány néző egyetértett az optikai csalódás elméletével, míg másoknak saját elképzeléssel rukkoltak elő.

Az egyik YouTube -felhasználó azt mondta: „NEM ufókat látsz. Ez egy olyan jelenség, amelyet bármikor láthatsz, amikor a Hold szélére nézel, ezt kromatikus aberrációnak hívják.” (a leképezett képnek színes szegélye van, bár a tárgynak nincs)

Egy másik néző még egyszerűbb magyarázatot adott: „Ez por a lencsén.” Szerinte a Hold mozgása és a világító por csalja meg az ember szemét.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL