REJTÉLY-MISZTIKA

Te is ki fogsz akadni ettől a 6 rejtélyes és egyben kedélyborzoló hívástól!

Ez z 6 telefonhívás kétségkívül megtörtént. Ahogy azok a rejtélyes, hátborzongató események is, amelyek körbelengik. Máig nem találtak a hatóságok válaszokat a történekre és talán soha nem is fognak.

Téged is kiráz majd a hideg ettől a 6 rejtélyes és egyben kedélyborzoló hívástól:

Egy fiatal lány telefonon beszélt egy idegennel

1989. október 27-én a tízéves Amy Mihaljevicet elrabolták az Ohio-i bevásárlóközpontból, Bay Village-ben. Tragikus módon a testét négy hónappal később fedezték fel. Noha a gyilkost még nem fogták el, az ügy nyitva maradt.

Az esettel kapcsolatos furcsa tény egy telefonhívás, amelyet Mihaljevic kapott egy idegentől az emberrablás hetében. A hívó beszélt Mihaljevic-el arról, hogy anyja előléptetést kap a munkahelyén. Mihaljevic megbeszélte az idegennel, hogy ezért elmennek vásárolni és vesznek valami ajándékot az édesanyjának. Mihaljevic nem mondta el az anyjának a hívást, de idősebb testvére, Jason, valamint egy iskolai barátja tudott róla. Mihaljevic és a titokzatos hívó október 27-én találkoztak.
Az ügyet vizsgáló rendőrség hamarosan megtudta, hogy nem Mihaljevic volt az egyetlen fiatal lány, aki telefonhívást kapott az idegentől, ugyanezzel a szöveggel.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL