Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Senki sem talált még magyarázatot erre a 8 valódi testen kívüli élményre

Szerző:
Szabó Anna
A tudomány is bizonyította, hogy valóban megtörtént ez a 8 testelhagyás élmény. Persze ennek ellenére szkeptikusok így is kételkednek a 8 történet valódiságában, holott mérhető eredményekkel, igazolt beszámolók erősítik a valódiságukat.

Nagyon úgy néz ki, hogy hihetünk a testen kívüli élmények valódiságában:

A doktor, aki nem volt hajlandó meghalni

Ezt az esetet a kiemelkedő testelhagyás kutató, Robert Mays tanulmányozta és ellenőrizte. 1943-ban, 20 éves George Ritchie, feltörekvő orvos volt. De a Virginia Medikus Iskolába való belépésének előestéjén, amikor Texasban a Virginiába tartó vonatra kellett volna szállnia, tüdőgyulladástól szenvedett és meghalt. A hadsereg kezelőorvosa a közjegyző által igazolt nyilatkozatban megállapította, hogy légzés vagy a szív működése leállt.

Ritchie később elmondta, hogy a szelleme elhagyta a testét, és keleti irányban lebegett, és még mindig megpróbált eljutni a virginia-i orvosi iskolába. Richie nem vette észre, hogy abban az időben „halott” volt.

Azonban, amikor átment egy városon, és megkérdezett egy embert, és nem válaszolt rá, Ritchie megértette, mi történik vele. Richie azt mondja, visszarepült kórházba, ahol visszatért a testébe.

Később Robert Mays kutatója megerősítette Richie által adott város egyedi leírásait, ahogy szellemként látta a várost és az aznapi eseményeket.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL