REJTÉLY-MISZTIKA

Obama korábbi pilótája elismerte, hogy látott már idegeneket – 5 mellbevágó ufóészlelés

Obama elnök korábbi pilótája, Andrew Danziger több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és bevallotta, hogy hisz az ufókban. De nemcsak neki volt sokkoló találkozása az idegenekkel, hanem egy katonának és egy taxisnak többek között.

5 ufóészlelés, amelyek után még inkább megjöhet a hited az idegenekkel szemben:

 

Obama korábbi pilótája elismerte, hogy idegenekkel találkozott

Andrew Danziger több évtizedes tapasztalattal rendelkező veterán pilóta bevallotta, hogy hisz az ufókban, de állítólag, szinte minden pilóta hisz bennük.

Az amerikai pilóta elmondása szerint 1989 áprilisában egy Kansas és Iowa közötti szabványos repülés során látott egy fehér korongot az égen repülni. A fehér korong ezután "óriási vörös golyóvá" változott, és körülbelül 30 másodpercig világított, mielőtt eltűnt volna a felhők között.

Danziger elmondása szerint mind ő, mind a szintén a pilótafülkében tartózkodó kapitány körülbelül 40 percig látták a kísérteties idegen járművet, mielőtt az elkezdett színt váltani és eltűnt.
"Bár egyikünknek sem volt fogalma arról, hogy mit láttunk, egy dologban biztosak voltunk, de nem innen származott" - mondta.

Azt mondja, amikor bejelentette az észlelést, azt mondták neki, hogy sok pilóta gyakran észlel azonosítatlan repülő tárgyakat, miközben áthalad az égen.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL