REJTÉLY-MISZTIKA

Ne kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

Izgalmas, de roppant veszélyes olvasmány ez a 7 okkult könyv:

A Picatrix recepteket tartalmaz, amelyekben vért, spermát és vizeletet kevernek el ópiummal

Az arab mágia e nagyméretű grimoire-ját (amely feltételezhetően a 11. századból származik) tartalmának grafikus jellege miatt régóta obszcénnek tekintik. A Picatrix nagyrészt filozófiai, asztrológiai és középkori tudományokkal teli tudományos munka, amely magába foglalja az állatok és azok vérének, agyának, vizeletének és más testfolyadékának az ópiummal és más veszélyes anyagokkal való összekeverésére szolgáló recepteket, hogy különféle kívánságokat teljesíthessenek velük.

Például van egy olyan varázs, amely révén az egyén „bármilyen kívánt állat formájában megjelenhet" és ez azzal indul, hogy szükség van egy egészséges ember spermájára, amit tojáshéjba kell helyezni egy állat spermájával együtt. Majd a tojást meleg trágyában eltemetve kell hagyni három napig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL