Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Kerestünk és találtunk! - 10 elképesztő és valódi angyalokról készült házi fotó!

Szerző:
Szabó Anna
Kerestünk és találtunk még 10 valódi angyalokról készült házi fotót – legalábbis megesküdni nem mernénk rá, de minden eséllyel azok – amelyek elképesztő módokon örökítették meg az angyalokat! Leld örömödet vagy éppen döbbenj meg létezésükön! Mindenképpen elgondolkodtató, olykor lélegzetelállító felvételt láthatsz!

 

Nem könnyű feladat, kiszúrni a valószínűleg hamis képeket. Nem feltétlenül azért, mert egyesek szeretnének bennünket megtéveszteni, hanem mert számos véletlen tényező is közre játszhat. Hajszálak, cigarettafüst, fényes felületek, amik tükröződhetnek, erős fényben elégett képek.

Ezek fényében összeszedtük a leginkább valódinak tűnő 10 képet:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ezek a figyelemre méltó fotók egy Lanától érkeztek Ausztráliából. Az szájtátásra alkalmatos képek, amik 2004 július 18-án vasárnap Queensland-ben készültek, azt mutatják, hogy angyalok, illetve szellemi vezetők tartózkodnak a közelében. A felvételek jól mutatják Lana szoros, szinte összeolvadt kapcsolatát az angyalokkal, hiszen már-már úgy látszik, ő rendelkezik szárnyakkal.

 

rejtély misztika angyalok
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL