REJTÉLY-MISZTIKA

Gyakran tűnnek fel idegenek a Nemzetközi Űrállomásnál - 6 UFO-ról készült bizarr pillanatfelvétel

Az UFO-kat övező rejtély évtizedek óta foglalkoztatja az embereket szerte a világon. De ha valóban léteznek idegenek, vajon mit akarnak tőlünk, amiért ilyen gyakran „látogatnak” a Földre? Vagy talán fontosabb kérdés az, mi mit szólnánk ahhoz, ha kiderülne: csakugyan léteznek? Márpedig ez a 6 ufófelvétel azt sugallja, hogy nem vagyunk egyedül.

Ufók, meteorok, drónok: vajon mit látunk az alábbi képeken?

UFO Franciaország, Kína és Ausztrália felett

Az UFO szakértői úgy vélik, hogy Franciaország, Kína és Ausztrália felett az égbolton fénylő tárgyak hatalmas űrhajók lehetnek.

A Franciaországban, Párizs közelében egy 2017-ben rögzített felvételen ragyogó fények láthatók az égen, és "szivar alakú" villogó tárgyak.

Tyler, - aki a Secureteam10 csatornán osztja meg rendszeresen a furcsa földi észleléseket és az űrben látott szokatlan tevékenységekről - azt állítja, hogy ezek UFO-k.

2010 -ben hasonló történt egy kínai repülőtér felett. Az ABC korábbi híradása szerint a furcsa észlelés hatására a Xiaoshan repülőtér július 7 -én "leállította a működését."

Az eset felkeltette az akkori kínai média figyelmét, és az emberek fényképeket osztottak meg repülő tárgyakról, amelyek vörös és fehér fénysugarakat bocsátottak ki.

Tyler összehasonlította a fényképeket, hogy lássa a legújabb, Franciaországban történt eset és a hét évvel ezelőtti kínai megfigyelések közötti hasonlóságot.

Azt is állítja, hogy hasonló UFO -észlelést rögzítettek az ausztráliai Gold Coast felett.

forrás

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL