Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Földönkívüliekre utaló leletekkel van tele a történelme - 5 misztikus rejtély Kínából

Szerző:
Szabó Anna
Egy elsüllyedt város pihenhet a Fuxian-tó alatt. A dropa-korongok pedig az idegenektől származhatnak. A fennmaradt leletek vajon eltűnt civilizációk emlékei vagy az idegeneké? Máig nem sikerült magyarázatot találni erre az 5 misztikus rejtélyre, ami Kínából ered.

Kérdés, hogy valaha is sikerül-e magyarázatot találni erre az 5 misztikus rejtélyre Kínából:

Az ókori Hongshan kultúra

A titokzatos ősi hongsán kultúra több ezer évvel ezelőtt eltűnt, de számos teljesen meghökkentő jáde -figurát hagytak maguk után, amelyeket ma kiváltságunkban áll megcsodálni.
Érdekes módon néhány előállított figura nagyon idegen kinézetű. Kit ábrázolnak? Találkoztak -e talán a hongshan népek ősi idegenekkel?

A Belső-Mongólia autonóm régióban van egy nagyon különös piramis is, amelyet a rejtély aurája burkol. Kétségtelen, hogy az ókori Kína hongsáni kultúrája létfontosságú szerepet játszott az ország történetében és talán ők építették a piramist.

A hongsán nép sárkány- és termékenységimádó volt. A jade műtárgyak közül többet a sírokban vagy az oltár közelében fedeztek fel. Néhány figura azonban nem hasonlít semmilyen ismert lényre vagy szimbólumra.

forrás

rejtély misztika idegenek történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL