REJTÉLY-MISZTIKA

Földönkívüliekre utaló leletekkel van tele a történelme - 5 misztikus rejtély Kínából

Egy elsüllyedt város pihenhet a Fuxian-tó alatt. A dropa-korongok pedig az idegenektől származhatnak. A fennmaradt leletek vajon eltűnt civilizációk emlékei vagy az idegeneké? Máig nem sikerült magyarázatot találni erre az 5 misztikus rejtélyre, ami Kínából ered.

Kérdés, hogy valaha is sikerül-e magyarázatot találni erre az 5 misztikus rejtélyre Kínából:

Az ősi „mágikus” tükrök rejtélye

Az ősi kínai „mágikus” tükrök pontos eredete ismeretlen. Körülbelül 1200 évvel ezelőtt még létezett egy könyv Az ókori tükrök feljegyzése címmel. Ez a könyv e rejtélyes tárgyak és konstrukcióik titkait tartalmazta. Sajnos ez a könyv több mint ezer éve elveszett.

Ma azon tűnődünk, vajon milyen titkok rejlenek az ezer éves „varázslatos” tükrök mögött, amelyek hátborzongató képességgel rendelkeznek arra, hogy hátulról mintákat vetítenek, amikor elölről fény éri őket.

Az ókori Kínában létezik egyfajta ritka tükör, az úgynevezett t’ou kuand ching, ami szó szerint „fényáteresztő tükröt” jelent. Amikor egy erős fény éri a díszítetlen csiszolt elülső felületet, és visszaverődik a falra vagy a képernyőre, a tükör hátoldalát díszítő minták titokzatosan megjelennek a tükröződésben.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL