REJTÉLY-MISZTIKA

Ez az 5 ember képes volt eladni a lelkét az Ördögnek

Hogy mi viszi rá az embert, hogy az egy szem, hallhatatlan, örökkévaló, csodás lelkét eladja az Ördögnek? A pénz, a szerelem, a hatalom, a hírnév… számos oka lehet, amiért valaki úgy dönt, nem számít, hadd vigye, az a lényeg, hogy most jó legyen! Természetesen, ha hihetünk abban, hogy létezik az Ördög, és hogy lemondhatunk a lelkünkről mesés javakért cserébe, ahogy ez az 5 ember is tette!

{KEPGALERIA}

Michael Scot (Skóciai Mihály)

Michael Scot annyira hangosan ellenezte a fekete művészeteket, hogy az emberek azt kezdték gyanítani, hogy maga is rejteget valamit. Michael feltehetően 1175 körül Fife-ben született,  Oxfordban tanult és megjárta Nagy-Britannia királyi udvarát is, de végül Szicíliai lett otthona, mint II. II. Frigyes asztrológusa. Itt volt lehetősége elég anyagot írni a fekete mágia elítéléséről, de pletykálni is kezdtek róla, hogy maga is a használója. 1230-ban Angliában találta magát és azt állították róla, hogy Scot egy démoni familiárisok csoportjának élére állt, amelyet minden éjszaka meglátogat démoni lován.

Egyszer pedig állítólag az Ördög segítségét kérte. Az apja építette a Balwearie kastélyt és szüksége lett volna egy odafelé vezető útra. Michael megkérte az Ördögöt, hogy varázsoljon oda egy utat és megtette.

Scott területe Kirkcaldy és környékén, ahol állítólag tovább terjesztette ördögellenes igéjét, de állítólag volt egy barlangja, ahol titkos rituálékat folytatott.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL